Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

24/7 Assistance și OK Trucks se concentrează asupra șoferilor de camion

OK Trucks, marca de vehicule uzate a Iveco, are grijă de sănătatea șoferilor de camioane, cooperând cu 24/7 Assistance pentru a dezvolta și implementa un program european de îngrijire a șoferilor. Contractul pe 3 ani cuprinde realizarea a 3 module diferite gestionate de 24/7 Assistance, dedicate șoferilor din întreaga Europă cu vehicule Iveco de ocazie achiziționate de la OK Trucks. Durata de funcționare a pachetelor este limitată la un an, indiferent de șoferul care conduce vehiculul. O prelungire este posibilă în orice moment.

„Considerăm de la sine înțeles că pachetele și mărfurile ajung la timp și că lanțurile de aprovizionare funcționează în mod fiabil – dar acordăm mult prea puțină atenție șoferilor”, subliniază Jarno Bor, director general al 24/7 Assistance. „Este cu atât mai îmbucurător faptul că OK Trucks dă acum un semnal foarte puternic în această privință”, spune el.

„Pentru noi nu este important doar faptul că vindem vehicule second-hand fiabile”, adaugă Mariela Krassevich, Marketing & Business Intelligence Responsible Pre-Owned Business EMEA la Iveco. „De asemenea, este deosebit de important ca șoferii aflați la bordul vehiculelor noastre să fie bine – oricând se află pe drumurile europene, în timpul săptămânii, în weekend, ziua și noaptea”, continuă ea. „Cu acest serviciu, suntem un deschizător de drumuri în sectorul vehiculelor comerciale.”

Programul contractat de OK Trucks include modulele „Driver Care”, „Driver and Truck Care” și „Payment Care”. Driver Care include primul ajutor pentru șofer. Dacă acesta apelează numărul de asistență Iveco pentru o problemă de sănătate, cum ar fi o durere de cap, dureri de spate sau o infecție, 24/7 Assistance organizează un loc de parcare în apropiere, transportul la un medic și, dacă este necesar, cazarea la un hotel peste noapte.

Cheltuielile sunt acoperite până la un maxim de 350 de euro pe caz. În plus, asistența pentru șoferi și camioane include o remorcare pe an până la un maxim de 1.500 de euro. În cazul în care camionul nu poate fi reparat imediat după o defecțiune tehnică, 24/7 Assistance va asigura cazarea peste noapte și masa, precum și transportul la și de la atelier.

Cel de-al treilea modul care poate fi rezervat se numește „Payment Care” și asigură securitatea plăților. Clienții pot constitui un depozit pentru a acoperi costurile care depășesc 350 de euro, de exemplu, atunci când este vorba de remorcare costisitoare în străinătate. Toate cele 3 module sunt disponibile individual sau în combinație unul cu celălalt.

OK Trucks a luat decizia numirii 24/7 Assistance ca furnizor de servicii pe baza bunei experiențe în implementarea diferitelor servicii de mobilitate în ultimii ani cu compania mamă 24/7, Service 24 Notdienst GmbH. „24/7 Assistance este un furnizor de servicii sută la sută fiabil și independent în Europa, care poate furniza serviciile solicitate în mod profesionist, chiar și în numeroase limbi diferite”, spune Mariela Krassevich, explicând decizia. Iveco OK Trucks este specializată în distribuția și comercializarea de vehicule second-hand omologate Iveco. Înainte de a fi revândute, toate vehiculele sunt inspectate amănunțit conform unei proceduri precis definite. OK Trucks este reprezentată în peste douăzeci de țări și utilizează piese Iveco originale pentru recondiționarea vehiculelor.

Articole similare

Ad