Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO Logistics, primul raport ESG

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de logistică contractuală din întreaga lume, a anunțat primul său Raport de mediu, social și de guvernanță (ESG) pentru progresul continuu. În 2021, compania a primit un rating ESG „AA” de la MSCI și se situează pe cel mai înalt nivel din industrie.

„Începutul nostru ca o companie independentă aduce o oportunitate și o rară responsabilitate de a crea o strategie în jurul a ceea ce contează cel mai mult pentru angajații, clienții, investitorii și comunitățile noastre”, a declarat Malcolm Wilson, Chief Executive Officer GXO.

Compania și-a îmbunătățit performanțele și a minimizat impactul asupra mediului prin obiectivele propuse să reducă operaţiunile globale cu 80% prin iluminarea LED şi rata globală a deşeurilor de gunoi cu 80%, faţă de valoarea de referinţă din 2021, până în 2025.

De asemenea, GXO intenţionează să eficientizeze până în 2030 emisiile de gaze cu efect de seră (GES) cu 30%, faţă de valoarea de referinţă din 2019, și energia regenerabilă în operaţiunile globale cu 50%, iar până în 2040 emisiile de carbon neutre cu 100%.

GXO Logistics cu sediu în Greenwich, Connecticut (SUA) are o echipă de aproximativ 120.000 de membri, în peste 900 de locaţii şi colaborează cu companii de top pentru lanţul de aprovizionare şi comerţul electronic.

Articole similare

Ad