Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault sustine pregatirea studentilor in domeniul auto

90 de studenti si masteranzi din toata tara au facut practica la Renault Romania timp de trei luni, intre aprilie si iunie 2014, iar alti 22 continua si in afara acestei perioade. Ei au putut face cunostinta cu principalele activitati ale Renault Romania, care se desfasoara pe platforma industriala de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica) sau la Matrite Dacia, la centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, la Bucuresti (proiectare) sau Titu (testari vehicule si organe mecanice), la Renault Commercial Roumanie (filiala comerciala) sau in cadrul activitatilor suport (ex: Directia de Sisteme Informatice sau Servicii Logistice).

Studentii si masteranzii au beneficiat de

o bursa lunara, iar la sfarsitul perioadei de stagiu unii dintre ei au fost angajati.
De-a lungul programului „Drive Your Future“, stagiarii au fost indrumati de catre tutori, specialisti din cadrul diverselor departamente.
„Drive Your Future 2014“ a fost lansat la sfarsitul lui 2013, cand au fost publicate temele. Pentru a accesa programul de stagiu, studentii si-au ales tema, in functie de specializarea lor, si-au depus candidatura, iar apoi au participat la un interviu de selectie. In mod traditional, acesta dureaza trei luni, insa, in functie de specificul departamentelor in care au fost integrati, o parte dintre acestia continua in 2014 si in afara acestei perioade.
In ultimii doisprezece ani, 1.250 de studenti au facut practica la Renault Romania, iar o treime dintre acestia au fost angajati de companie.

Articole similare

Ad