Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Amarok Ultimate

Caracteristica principala de identificare a noului Amarok Ultimate este sectiunea frontala cu design modificat, cu faruri bi-xenon si elemente cromate aditionale. Avand la baza versiunea deja generos echipata, Amarok Highline, modelul se remarca prin numeroase dotari, ca model nou de top din gama Amarok.
Farurile bi-xenon cu bandou de LED-uri pentru luminile de zi nu asigura doar o mai buna iluminare, ci ii confera un design semnificativ modificat, impreuna cu cele doua bandouri cromate de pe grila radiatorului.
 

Noul model de faruri poate fi comandat pentru toate celelalte versiuni de Amarok.
Alte elemente de design ale versiunii Amarok Ultimate sunt carcasele argintii ale oglinzilor exterioare, blocurile optice spate inchise la culoare, cu iluminare cu LED a placutei numarului de inmatriculare, jantele din aliaj usor de 19” numite 'Aragonit', cu finisaj gloss si anvelope de 255/55, inscrisul special, scutul Design argintiu, stylingbar-ul, precum si barele cromate laterale.
Printre dotarile standard ale modelului Amarok Ultimate se numara sistemul ParkPilot, inclusiv camera video pentru marsarier Rear Assist, oglinzile exterioare rabatabile electric si incalzite, sistemul de alarma, incalzirea pentru scaunele fata si sistemul de navigatie RNS 315, inclusiv pregatire pentru telefonul mobil. Interiorul este si mai rafinat datorita scaunelor cu tapiterie Alcantara in nuantele Antracit si Negru Titan si a covoraselor speciale din velur. Culorile exterioare disponibile sunt Alb Candy, Gri Natural, Argintiu Reflex, Albastru Starlight, Maro Toffee si Negru Deep.
Amarok Ultimate este propulsat, la alegere, de motoare TDI cu putere de 103 sau 132 kW, in combinatie cu tractiune spate sau tractiune integrala, transmisie manuala sau automata, cu exceptia modelelor cu BlueMotion Technology.
In gama Amarok mai exista acum si alte variante noi: Amarok Cabina Simpla cu transmisie automata cu 8 trepte de viteza, in combinatie cu tractiune integrala permanenta si cu motorul TDI de 132 kW, cat si versiunile automate la fel de puternice ale modelelor Amarok cu tractiune spate (Cabina Simpla si Cabina Dubla).

Articole similare

Ad