Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Shippeo introduce un tablou de bord CO2

Shippeo a introdus o nouă versiune a platformei. Furnizorul de vizibilitate în timp real pentru transportul multimodal permite acum și monitorizarea emisiilor de CO2. Noul calculator oferă informații importante despre emisiile de dioxid de carbon și alte gaze cu efect de serăproduse de-a lungul lanțului de aprovizionare în cursul transportului și distribuției de către expeditori, furnizori de servicii logistice și încărcătoare.

Potrivit Shippeo, expeditorii pot economisi efortul de a calcula manual emisiile pentru clienții lor cu ajutorul noului instrument. Soluția de vizibilitate a emisiilor de carbon poate genera rapoarte privind emisiile de CO2 în timp real și poate distribui mai ușor între diferiți clienți emisiile unui singur vehicul în cazul transportului cu încărcătură parțială.

În plus, noua versiune a platformei aduce o soluție de urmărire mai puternică pentru traficul rutier. De exemplu, acuratețea previziunilor privind ora estimată de sosire (ETA) a fost, de asemenea, îmbunătățită cu 32% datorită algoritmilor optimizați de inteligență artificială și de învățare automată.

Există, de asemenea, noutăți de la Shippeo în ceea ce privește infrastructura IT. Compania cu sediul la Paris și-a migrat complet platforma către Google Cloud. Potrivit Shippeo, această schimbare sporește de mai multe ori scalabilitatea, îmbunătățește localizarea și asigură, de asemenea, o securitate sporită pentru clienți.

În plus, depozitul de date pe care se bazează Shippeo Insights a fost migrat în baza de date analitice a companiei americane Snowflake. Ca urmare, timpul de încărcare a tabloului de bord Shippeo a fost redus cu 50%, iar în unele cazuri chiar cu până la 90% pentru clienții importanți, potrivit Shippeo.

Articole similare

Ad