Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noile e-truck-uri compacte de la Toyota

Noua serie Traigo24 de la Toyota Material Handling, disponibilă cu capacități de încărcare de 1, 1,25 și 1,5 tone la înălțimi de ridicare de până la 6,5 m – a fost concepută pentru operațiuni simple și ocazionale în spații limitate. Șasiul compact face ca noul stivuitor cu 3 roți să fie deosebit de potrivit pentru stivuirea încărcăturilor în culoarele înguste. Stivuitorul electric de 24 V este disponibil atât cu baterii cu plumb-acid, cât și cu tehnologie litiu-ion.

În ciuda dimensiunii sale compacte, noua serie de modele își propune să ofere personalului depozitului un loc de muncă confortabil pentru operator. Un nou aranjament al pedalelor și o coloană de direcție înclinabilă cu funcție de memorie oferă spațiu pentru picioare. Cele mai importante informații de operare pot fi citite pe afișajul integrat. De asemenea, echipamentul electric este disponibil cu o gamă de comenzi diferite.

De asemenea, au fost adăugate 2 noi opțiuni de stâlpi, ambele concepute pentru a îmbunătăți vizibilitatea vârfurilor furcilor și pentru a simplifica manevrele în medii de lucru joase. În plus, pentru noul Traigo24 este disponibilă opțional iluminarea cu LED-uri pentru funcționarea în zone întunecate. Autocamionul ușor poate fi, de asemenea, echipat cu o unitate telematică integrată și conectat la sistemul de gestionare a flotei “I_Site” de la Toyota.

Articole similare

Ad