Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Terminalul Metrans din Budapesta va implementa rezervarea online a camioanelor

Metrans intenționează să implementeze un sistem de rezervare online pentru camioane (M Trucks) la terminalul Budapesta-Csepel. Sistemul este utilizat în prezent la terminalele Metrans din Praga, Česká Třebová și Dunajská Streida din Slovacia.

Implementarea sistemului digital de rezervări va aduce multe beneficii transportatorilor care colaborează cu terminalele Metrans. Aplicația va putea fi utilizată pentru a rezerva o preluare sau o predare a unui container prin intermediul unui smartphone.

„Aplicația va reduce timpii de așteptare, oferind astfel partenerilor noștri cea mai eficientă și mai ușoară modalitate de livrare și ridicare a containerelor la terminal. Lansarea noului sistem online este prevăzută pentru vara anului 2022. Vom informa operatorii de camioane cu privire la alte detalii tehnice. Pe lângă digitalizare, lucrăm, de asemenea, la dezvoltarea în continuare a terminalului Metrans Budapest-Csepel (BUCS) pentru a putea oferi serviciile noastre la cel mai înalt nivel posibil. Una dintre investițiile noastre recente este construcția unei a patra macarale, care va fi pusă în curând în funcțiune și care va accelera și mai mult activitatea noastră la acest terminal”, comentează Metrans.

În prezent, terminalul din Budapesta are 3 macarale și 10 reachstackers. Acesta este deservit de 150 de camioane aparținând unor subcontractanți pe termen lung. În același timp, la terminal pot fi transbordate 6 trenuri.

Articole similare

Ad