Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania incepe cooperarea cu MAN privind cutiile de viteze

Incepand cu 2016, MAN va introduce treptat gama curenta de cutii de viteze de la Scania, companiile avand in plan sa coopereze si pentru generatiile viitoare. Aceasta va insemna livrari mai rapide de produse imbunatatite catre clienti, ca si o utilizare mai eficienta a unitatilor de productie si a resurselor de cercetare si dezvoltare.
„Aceasta este o piatra de hotar in cooperarea noastra cu MAN. Utilizarea unor componente comune care nu sunt specifice brandului, ne va intari oferta catre clienti, in acelasi timp realizand sinergii semnificative pe termen lung“, a spus Martin Lundstedt, Presedinte si CEO Scania.
 

Chiar daca vor exista unele componente comune in trenul de rulare, care au o importanta critica pentru caracteristicile vehiculului, exista un software strategic care controleaza cutia de viteze si modul in care aceasta functioneaza cu alte componente ale trenului de rulare. Prin urmare, printre altele, fiecare brand va dezvolta propriul soft strategic.
„Pentru clientii nostri, timpii de functionare a vehiculului si economia de combustibil sunt considerate primordiale. Ca urmare, vom continua sa dezvoltam solutii unice pe brand care sa contribuie la imbunatatirea situatiei din aceste domenii“, a subliniat Martin Lundstedt, completand: „Scania va fi capabila sa asigure o livrare rapida a produselor noi, imbunatatite pentru clientii nostri.“

Articole similare

Ad