Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cuplare in siguranta cu Maple Fleet Services

SafeConnect previne incidentele de rostogolire si de strivire cauzate de eliberarea accidentala a franelor vehiculului in timpul cuplarii tractorului la semiremorca. Inovatia consta in capacitatea de a mentine franele blocate pana cand soferul revine in cabina.
SafeConnect este o valva pneumatica montata sub remorca intr-un punct apropiat de axa de directie. Aplicatia este instalata in linia de urgenta a remorcii si blocheaza fluxul de aer (prin intermediul liniei de urgenta) catre franele remorcii, in timpul operatiunii de cuplare.
 

Doar o aplicare a franei de picior din interiorul cabinei si presiunea este monitorizata pe linia (galbena) aeriana de serviciu ca sa deschida valva, permitand un flux liber de aer in josul liniei de urgenta, si, implicit, eliberarea franelor remorcii.
SafeConnect este extrem de usor de utilizat, soferul trebuind sa cupleze (apoi sa conecteze caburile aeriene/electrice si sa ridice picioarele de sprijin etc.) si sa apese pedala de frana dupa ce se intoarce in cabina. Apoi vehiculul poate fi condus normal.

Articole similare

Ad