Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Duvenbeck Logistik, cea mai eficienta companie de transport din Romania!

In urma rezultatelor bune obtinute si anul acesta Duvenbeck Logistik a castigat titlul de cea mai eficienta companie de transport din Romania. Compania si-a crescut cifra de afaceri de la an la an, in 2013 inregistrand 47,2 milioane euro, cu 12,6 milioane mai mult decat in 2012 si cu 21,3 milioane euro mai mult decat in 2011. Un rol important in aceasta crestere il reprezinta dezvoltarea sectorului automotive unde compania activeaza. Duvenbeck Logistic si-a crescut flota doi ani la rand, in 2013 cu 25% iar in 2014 cu 15% si in prezent detine 230 capete tractor si 380 semiremorci.
 

Un avantaj extraordinar al companiei este faptul ca si in 2013, la fel ca anul precedent, Duvenbeck Logistik pare ca dispune de cele mai mari lichiditati, peste cinci milioane de euro, fata de aproape trei milioane de euro in 2012.
Pe locurile doi si trei s-au clasat Total NSA si Carrion Expedition.
Total NSA a fost surpriza acestui an, cu o crestere a profitului de 2.021.166 de euro fata de 2012, si 7,4 milioane euro in plus la cifra de afaceri.
Ocupanta locului al treilea, Carrion Expedition, a avut o crestere a cifrei de afaceri cu 18,8 milioane euro si recent a devenit cel mai mare transportator cu sediul in Romania, cu 620 de camioane licentiate.
In cadrul Galei Tranzit Transpeco Logistics&Distribution a primit titlul de „Cel mai eficient transportator specializat din Romania“.
Printre finalisti s-au mai numarat Aquila Prod Com, Com Divers Auto Ro, Dianthus Company, Dunca Expeditii, Filip Spedition, International Alexander si International Lazar Company.

Articole similare

Ad