Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Orlaco forteaza limitele de vizibilitate cu Cornereye

Noul sistem revolutionar CornerEye de monitorizare cu camera, ce ofera o vizibilitate excelenta in unghiurile moarte din jurul camioanelor, este un sistem vizual unic care imbina cea mai noua tehnologie digitala cu o solutie practica, eficienta. Cu un monitor HD avansat si o camera robusta, Orlaco ofera o solutie vizuala care forteaza limitele. Sistemul are un obiectiv cu un unghi larg care combina cele mai noi tehnologii, pentru o oferi un camp vizual de 270°. Revolutionand industria camioanelor, sistemul scuteste orice constructor de camion de cerintele privind oglinda frontala si cea spre trotuar, in conformitate cu Directiva R46.
 

CornerEye ofera o imagine completa si detaliata a imprejurimilor, in mod continuu si in timp real, camera HD aratand fiecare detaliu pe monitorul de inalta rezolutie.
Astfel, sistemul imbunatateste siguranta soferului si a celorlalti participanti la trafic, reducand nivelul pagubelor si numarul de accidente. Practic, adauga inca o pereche de ochi pe intuneric, dar si in conditii extreme de frig si in conditii volatile. Camera este rezistenta la apa potrivit standardului IP69K, precum si la socuri si vibratii, conform standardelor CE. Sistemul nu afecteaza concentrarea soferului si nu interfereaza cu campurile electromagnetice.
Sistemul a fost creat special pentru camioane si utilaje grele, prezentand un design robust potrivit cerintelor stricte din automotive. Acesta este fabricat in conformitate cu standardele de calitate ISO/TS 16949:2009 si ISO 9001:2008. De asemenea, corespunde si criteriilor exigente R10.

Articole similare

Ad