Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prelata de acoperis din PVC, cu structura integrata de armare din aramida

In 2006, Dynatex a dezvoltat conceptul Carapax, insa constructia multi-axiala din aramida (un polimer foarte rezistent si bun pentru izolatii termice) ranforsata era atunci legata de acoperis. Noul produs le permite constructorilor remorcilor sa obtina un certificat EN12642XL pentru cele echipate cu prelata Carapax din PVC pentru acoperis, care distribuie mai bine toate fortele laterale pe intreaga lungime a acoperisului.
 

Datorita solutiei Carapax 2, mult mai putine elemente se rup acum in acoperis, comparativ cu solutiile vechi. Carapax 2 inlocuieste acoperisul standard culisant din tesatura.
Inainte de comandarea Carapax 2 este nevoie sa se defineasca unghiul corect al layout-ului fibrelor de aramida, care trebuie ales astfel incat filamentele de aramida atasate primei stinghii de prindere a acoperisului din partea stanga sa ajunga pe cel de-al patrulea stalp din partea dreapta. Asta se va repeta apoi pentru fiecare stinghie, creandu-se astfel o multitudine de structuri incrucisate in acoperis.
Apoi, prelata este atasata cu suruburi sau nituri de fiecare stalp pe ambele parti. O atentie speciala este necesara in fata si in spatele remorcii si, in plus, este important ca prelata sa fie suficient de lunga pentru a putea fi fixata corect pe traversa din spate si pe peretele din fata.
Odata ce Carapax este bine atasata de acoperisul culisant, va lucra imediat fara sa necesite ajustari viitoare.

Articole similare

Ad