Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cat mai putina tehnologie pentru reducerea emisiilor rezultate din transport

ACEA a sustinut ca o abordare care sa inglobeze cat mai putina tehnologie este cea mai eficienta cale pentru a asigura ca reducerea emisiilor de carbon functioneaza si ca toate modalitatile de transport contribuie in mod egal la obtinerea obiectivelor UE in acest sens. Pentru reducerea emisiilor de gas cu cel putin 40% pana in 2030 de la nivelul din 1990, UE a stabilit obiective ambitioase.
 

ACEA apreciaza ca factorii politici de decizie au ales sa puna accent pe eficienta costurilor pentru obtinerea acestui tel, dar si pe nevoia de a echilibra sustenabilitatea mediului inconjurator cu cea a competitivitatii. Asigurand ca economia Europei ramane una de succes este cea mai buna cale de a garanta ca investitiile in tehnologia pentru imbunatatirea mediului vor continua.
„Automobilele, vanurile, camioanele si autobuzele au atins cele mai inalte standarde din lume. Industria noastra este implicata in scaderea emisiilor de carbon, in special printr-o tehnologie mai eficienta“, a explicat Erik Jonnaert, secretarul general ACEA.

Articole similare

Ad