Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lufthansa va anula 2.200 de zboruri în vară din cauza Covid-19

Cei care zboară zilele acestea în Germania sau cu companii aeriene germane au observat cu siguranță haosul în care se află unele aeroporturi, ceea ce duce la anularea a numeroase zboruri. Cauza ar fi lipsa de personal, care a fost concediat atunci când prima urgență pandemică a lăsat mii de avioane la sol și care acum este greu de găsit.

Dar și Lufthansa (și filiala sa Eurowings) are probleme și a anunțat că în perioada de vară va anula 2.200 de zboruri, în special europene, în timp ce zborurile intercontinentale ar trebui să continue conform programului. Nu există rapoarte privind reduceri ale zborurilor Lufthansa Cargo, dar reducerea zborurilor de pasageri reduce, de asemenea, capacitatea de încărcare și, prin urmare, capacitatea totală a companiei aeriene germane.

Cauza este, din nou, pandemia și, în special, creșterea numărului de cazuri ale variantei Omicron care afectează echipajele. De fapt, Eurowings a anulat deja numeroase zboruri la sfârșitul lunii iunie. Un purtător de cuvânt al Lufthansa a declarat că în iulie vor fi reduse 1.000 de zboruri, în ciuda creșterii numărului de rezervări pentru vacanța de vară. Dotarea cu personal este o problemă care, potrivit companiei germane, afectează și alte companii aeriene.

Articole similare

Ad