Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cu MOL Romania si Visa poti castiga carburant pentru a face ocolul Pamantului

Clientii MOL Romania care platesc cu cardul Visa pentru achizitiile de carburanti si produse din benzinarii pana in 31 ianuarie 2015 vor putea castiga 400 de plinuri de carburant sau marele premiu al campaniei, constand in carburant in valoare de 30.000 de lei.
Potrivit cercetarilor MOL Romania, in timpul liber, soferii romani pun in centrul preocuparilor lor turismul si calatoriile, iar majoritatea au facut cel putin un voiaj in tara in ultimul an.
 

Aflati in cautarea de experiente personale, ei nu considera calatoriile lungi cu masina drept o corvoada si prefera sa caute noi destinatii pentru a petrece timp impreuna cu familia.
De asemenea, o mare parte a soferilor sunt pasionati de masini, pe care le folosesc cvasi-zilnic si isi gestioneaza cu atentie bugetele legate de alimentarea si intretinerea vehiculelor.
Conform datelor Visa Europe, benzinariile se situeaza pe locul doi, dupa supermarketuri, in topul comerciantilor din Romania preferati pentru platile la POS de catre posesorii de carduri Visa. Pe de alta parte, romanii achita in medie cu cardul Visa aproximativ 165 de lei per tranzactie la benzinariile din tara, suma fiind similara cu valoarea medie a platilor efectuate cu cardul la comerciantii de pe piata locala.
La campania promotionala cu premii in valoare totala de 150.000 de lei poate participa orice persoana cu resedinta in Romania, care a implinit 18 ani pana la 3 noiembrie 2014 si achizitioneaza in perioada promotiei carburanti, produse sau servicii din benzinariile MOL Romania, folosind un card Visa pentru achitarea tranzactiei.
Participantii trebuie sa inscrie datele de pe bonul fiscal pe pagina de internet a campaniei www.molromania.ro/visa. Clientii care inscriu si seria cardului de fidelitate MOL Multibonus vor avea sanse duble de castig.
Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti si constau in 400 carduri de carburant MOL Silver cu valoarea unitara de 300 lei si un card de carburant MOL Silver cu valoarea de 30.000 de lei.

Articole similare

Ad