Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prima echipare originala Volvo pentru anvelopele Goodyear RT-5D OTR

Cele mai recente anvelope Goodyear OTR RT-5D au fost deja livrate pentru echipare originala pe rotile incarcatoarelor Volvo ce lucreaza intr-o cariera de marmura din Italia.
Goodyear RT-5D in dimensiunea 875/65R33 sunt montate pe un Volvo L350F, care este in prezent cel mai mare incarcator disponibil de la acest producator si care are o greutate operationala de 56 de t si un motor cu o putere de 540 cp. Acesta lucreaza intr-o cariera de unde se extrage una din cele mai frumoase si prestigioase marmure de Carrara.
 

Anvelopa RT-5D este o anvelopa OTR de nivel 250 (L5) proiectata pentru conditii severe precum cele din carierele de piatra, pentru aplicatii industriale dificile, precum si in mine subterane. Anvelopa prezinta tehnologia Hi-Stability Carcass, care combina intariri in zona talonului, in blocurile carcasei si in stratul de profunzime. Performanta sporita a productivitatii, protectia mai mare pentru peretele lateral in medii de lucru extrem de agresive si deformarea redusa sunt unele din beneficiile pe care aceasta anvelopa le ofera.
Comparativ cu anvelopa RT-5C care a fost disponibila pe piata pana la lansarea anvelopei RT-5D in dimensiunea 29.5R25 furnizeaza o capacitate de incarcare cu pana la 25% mai mult per ciclu, ceea ce inseamna o productivitate crescuta si astfel o profitabilitate mai mare. Anvelopa Goodyear RT-5D pentru rotile mari ale incarcatoarelor este disponibila in momentul de fata in dimensiunile 29.5R25 si 875/65R33. In curand anvelopa va fi disponibila pe piata si in alte dimensiuni.

Articole similare

Ad