Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nou dealer Hitachi pentru Romania

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a desemnat un nou dealer pentru relatia cu clientii in Romania. Utirom Invest SRL este localizat la periferia Bucurestiului, intr-o hala cu o suprafata de 4000 m² compusa din atelier, depozit si spatiu de birouri. Firma va fi distribuitor pentru o gama larga de echipamente Hitachi, inclusiv excavatoare Zaxis-5 (mini, medii si mari), incarcatoare pe pneuri ZW-5, dumpere rigide si macarale Hitachi-Sumitomo.
Condusa de Claudiu Barbulescu – Directorul General, firma are in prezent 11 angajati si planuri de extindere a personalului pentru anul curent. Strategia sa pentru piata din Romania este bazata pe oferirea de servicii post-vanzare de prima clasa.
 

“Tinta noastra initiala este de a aduce inapoi clienti de Hitachi existenti prin intermediul echipei de servicii post-vanzare. Am angajat una din cele mai bune echipe de service de pe piata, aceasta reprezentand mai mult de 80% din personal.”
Piata constructiilor din Romania este caracterizata de o larga varietate de domenii, incluzand constructii generale si proiecte de infrastructura, constructia de drumuri, baraje, minerit si lucru in cariera, deseuri, reciclare si domeniul forestier.
O crestere a industriei este asteptata in anii urmatori datorita investitiilor considerabile ale guvernului in dezvoltarea infrastructurii rutiere si datorita planurilor de dezvoltare a infrastructurii educationale. Investitia straina directa in constructii si dezvoltare imobiliara a crescut in ultimii ani si va continua sa genereze crestere.

Articole similare

Ad