Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volkswagen Caddy a ajuns la a patra generatie

Pe 4 februarie a fost lansata a patra generatie Caddy, care se remarca prin designul interior si exterior nou – cu linii mai ascutite, in ton cu noua identitate Volkswagen – motoare noi diesel (TDI), pe benzina (TSI) si gaz (TGI) – ce permit reducerea consumului de carburant, a costurilor totale de operare si a emisiilor poluante – si prin sistemele inovative de siguranta si de asistenta a soferului.
Partea din fata a fost redesenata, iar cea din spate este complet diferita fata de generatia anterioara, dar stilul Caddy este usor de recunoscut si la a patra generatie, care atrage atentia printr-un plus de dinamica.
 

Noul vehicul este oferit in patru variante, pentru a acoperi o gama cat mai larga de aplicatii, iar Caddy Beach, destinat petrecerii timpului liber, este in continuare disponibil.
In plus, VW va produce, pe perioada limitata, si o editie speciala dedicata acestei lansari, care are la baza versiunile van sau Trendline si propune numeroase dotari care cresc confortul la drum atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.
In ceea ce priveste transmisia integrala 4MOTION, ea poate fi comandata si pentru noul Caddy.
Odata cu noua generatie Caddy au fost redenumite si variantele disponibile, care de acum sunt Conceptline (versiunea entry-level, care il inlocuieste pe Starline), Trendline, Comfortline si Highline.

Articole similare

Ad