Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz va lansa un pick-up de dimensiuni medii

Pana la sfarsitul acestui deceniu, Mercedes-Benz isi va extinde portofoliul de produse, lansand primul pick-up al unui producator auto premium. Datorita versatilitatii, utilizarilor sale multiple, precum si sarcinii utile de aproape o tona, autovehiculele de tip pick-up sunt populare peste tot in lume si de aceea potentialul lor de vanzare este unul ridicat.
Noul Mercedes-Benz pick-up va fi destinat initial pietelor din America Latina, Africa de Sud, Australia si Europa, toate acestea inregistrand cresteri sustinute de vanzari pe acest segment.
 

Echipa Mercedes-Benz Vans este responsabila pentru dezvoltarea noului model. Cu o experienta de multi ani in dezvoltarea, producerea si vanzarea autovehiculelor atat catre clienti privati, cat si catre cei comerciali, divizia Vans a Mercedes-Benz este cea mai potrivita pentru a intra pe segmentul de pick-up de dimensiuni medii si pentru a lansa un Mercedes-Benz pick-up pe piata, o premiera in istoria companiei. Modelele existente in portofoliu demonstreaza ca Mercedes-Benz Vans dispune de un nivel ridicat de experienta, necesar pentru a raspunde cerintelor clientilor, atat persoane fizice, cat si juridice.

Articole similare

Ad