Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volkswagen isi innoieste si Seria T

Volkswagen a lansat pe 15 aprilie noua serie T, generatia a sasea, care se produce la Hanovra, are acum o forma clasica, dar mai ascutita, si este dotata cu motoare noi cu stop/start in standard si cu sisteme de ultima generatie pentru cresterea sigurantei in timpul mersului. In plus, confortul este mai ridicat datorita posibilitatii de adaptare a sasiului, scaunelor ajustabile electric si usilor cu actionare electrica, iar sistemul de navigatie este si el de ultima generatie si integreaza servicii online. Cu toate aceste optimizari si echipari suplimentare, pretul de pornire al noii a generatie T este totusi mai mic decat al seriei anterioare.
 

Pentru noul T a fost lansata o generatie de motoare noi TDI destinate pietelor EU6 si care raspund celor mai inalte exigente ale cumparatorilor, fiind caracterizate de robustete si longevitate. Acestea au o capacitate de 1.968 cm3 si puteri de 84, 102, 150 sau 204 CP. In plus, sunt disponibile si motoare pe benzina, cu patru cilindri, 2 l si 150 sau 204 CP. Toate acestea permit o scadere medie a consumului de carburant de 1 l/100 km fata de generatia anterioara.
Seria T este de decenii lider de piata in Germania pe segmentul sau, iar din generatia anterioara au fost vandute circa doua milioane de unitati in intreaga lume in 11 ani de la lansare, in timp ce in cei 65 de ani de "cariera" s-a ajuns la aproximativ 12 milioane de unitati.

Articole similare

Ad