Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vehiculele Iveco sunt puse in slujba Expo 2015

Circa 55 de vehicule Iveco, de la Daily, pana la Eurocargo si Stralis, lucreaza la Milano pentru Universal Expo. Curatarea strazilor din centrul orasului Milano si din preajma expozitiei se realizeaza cu ajutorul a 18 maturatori provenite din modelele Eurocargo, gama medie. Masinile sunt echipate cu motor Tector 5 Euro VI, de 210 CP. Tot din gama medie sunt utilizate, pentru colectarea deseurilor din zona Expo, si doua vehicule de colectare a deseurilor care au la baza Eurocargo si sunt echipate cu motor Tector 5 Euro VI, de 190 CP. Pe langa acestea lucreaza si 14 unitati Stralis Hi-Street, din gama grea, echipate cu motor Cursor 9 Euro VI de 310 CP.
 

In completarea ofertei din gama heavy duty vin si doua Stralis Hi-Street CNG, cu motor Cursor 8 Euro VI, de 330 CP, alimentat cu gaz natural comprimat (CNG).
Serviciile de colectare a deseurilor vor fi oferite de 12 Daily CNG, echipate cu compactoare de deseuri. Alte trei Daily, echipate cu prelata si hayon, vor fi disponibile, de asemenea, pentru colectarea materialelor voluminoase, in vreme ce patru vehicule Daily vor fi utilizate de echipele de interventie de urgenta din zona Expo.
Iveco Bus si-a facut aparitia la Expo cu doua Daily Minibus si sapte autobuze urbane Urbanway CNG, branduite in culorile Universal Expo. Acestea sunt singurele autobuze carora li se permite accesul in interiorul zonei expozitionale, oferind exclusiv servicii de transfer vizitatorilor. Vehiculele de 12 m cu design inovator, echipate cu motor Cursor 8 CNG Euro VI de 290 CP, sunt capabile sa transporte circa 97 de pasageri, in total, din care 22 pe scaune. Urbanway este un autobuz urban cu podea joasa care ofera standarde inalte de confort pasagerilor si soferului, un interior spatios, excelenta accesibilitate si un acces facil persoanelor cu handicap.

Articole similare

Ad