Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Flanco, primul în startul campaniei Black Friday 2022

Flanco, cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, a pregătit reduceri atractive la toate categoriile de produse, în toate cele 154 de magazine din țară, precum și în magazinul online al companiei.

Clienții pot opta pentru produse electro-IT de calitate cu tehnologie performantă și din opțiunile variate de livrare/retur. Mai mult, retailerul va păstra și în cursul anului opțiunile diverse de livrare. În așa fel încât, clienții online pot alege între livrarea prin curier, livrarea în una dintre cele 3.200 de locații Easybox sau varianta livrării gratuite în oricare dintre cele 154 de magazine ale rețelei naționale.

Pe parcursul celor aproape 6 săptămâni de Black Friday, retailerul Flanco va completa periodic stocurile cu noi produse, menținând prețurile până la finalul campaniei. De asemenea, pe rafturile sale fizice și virtuale se vor găsi smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, mașini de spălat de la 899 lei și espressoare de cafea de la 189 lei.

Clienții Flanco au la dispoziție o gamă variată de soluții de plată, atât în magazinele fizice, cât și în online. Totodată, cumpărăturile pot fi achitate pe loc în magazin sau în rate fixe, până la 40 de rate fără dobândă prin cardul de credit ori în rate, direct cu cardul de salariu. În plus, Flanco oferă cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piața electro-IT, de 45 de zile.

„Black Friday este un bun prilej pentru clienții noștri să își aleagă produsele dorite, de bună calitate, de la branduri de top, care, în restul anului, ar presupune o investiție considerabil mai mare. Printre cele mai dorite și urmărite mărci se numără Apple, Samsung, LG, Bosch, Arctic, Beko, Philips, Tefal, Rowenta, DeLonghi. În ceea ce privește categoriile de produse, am urmărit cerințele pieței și am căutat să oferim reduceri cât mai atractive la produsele cele mai căutate: iPhone-uri și smartphone-uri Samsung, televizoare, smartwatch-uri, laptopuri, mașini de spălat, cuptoare și plite incorporabile, espressoare de cafea, aspiratoare care oferă un plus de mobilitate, precum cele verticale și roboții de aspirare, chiar trotinete electrice”,

a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Articole similare

Ad