Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LAGERMAX AED ROMANIA – premiata de Business Magazin

Rares Macinica, Managing Director Lagermax AED Romania a primit premiul special pentru rezultatele profesionale de exceptie in cadrul lansarii celei de-a zecea editii a Catalogului TOP 100 Tineri Manageri Romani, publicat de Business Magazin.
Juriul Business Magazin nominalizeaza dintre cei 100, primii 10 manageri care au avut o evolutie profesionala spectaculoasa, au avut o contributie decisiva in cresterea cifrei de afaceri si au adus in prim plan viziunea unei noi generatii de business din Romania.
 

“Este un premiu al intregii industrii. Folosesc orice ocazie de a promova Transportul si Logistica in mediul de afaceri din Romania, subliniind totodata importanta strategica si complexitatea unui segment de piata intr-o continua evolutie, atat din punct de vedere al operatiunilor, cat mai ales al transformarii de la concepte primare de management la strategie, la inovatie, la leadership, la project management, indicatori financiari, criterii de performanta etc. Aceasta transformare complexa, aduce cu ea si schimbul treptat de generatii, iar acum ne aflam la un moment de rascruce al industriei noaste. Cat sunt de pregatiti tinerii de 30-35 de ani, cu viziune si dorinta de schimbare, sa preia treptat fraiele companiilor de transport si logistica din Romania sau sa devina antreprenori in industria noastra? Iata intrebari ale caror raspunsuri ne arata viitorul industriei si pozitionarea ei in mediul intern si international de transport si logistica” a declarat Rares Macinica, Managing Director – Lagermax AED Romania.

Articole similare

Ad