Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Vans lanseaza noul Vito in Argentina

Mercedes-Benz Argentina S.A. lanseaza noul Vito la cea de a saptea editie a „Buenos Aires International Motor Show“.Productia noului Vito este programata sa inceapa la finalul acestei luni la fabrica Mercedes-Benz de langa Buenos Aires.
Introducerea noului Vito in Argentina face parte din strategia companiei de crestere la nivel mondial. Obiectivul acestei strategii este de a creste activitatile existente si de a se extinde in afara pietelor europene. Produs in Argentina, Vito urmeaza a fi exportat in viitor si catre alte piete latine.
 

Intre 2013 si 2015, Mercedes-Benz Argentina a investit in total 220 milioane de dolari pentru a imbunatati eficienta productiei si capacitatea fabricii, dar si pentru lansarea de noi modele.
Ca o premiera pentru clasa sa, noul Vito va fi disponibil atat in varianta cu tractiune fata, cat si cu tractiune spate. De asemenea, acesta va fi disponibil si intr-o larga varietate de modele precum furgon, Mixto si Tourer, dar si de motorizare (diesel pentru furgon si Mixto si diesel si benzina pentru Tourer).

Articole similare

Ad