Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ISU a primit intariri

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Bucuresti-Ilfov a prezentat la Bucuresti, in cadrul unei conferinte, rezultatul unui proiect pentru dotarea Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov cu echipamente de interventie in situatii de urgenta.
Valoarea totala a proiectului este de 21.838.925,76 lei, din care 14.125.269,20 lei sunt nerambursabili. Banii sunt folositi pentru achizitionarea a 14 echipamente pentru interventii in situatii de urgenta. La conferinta au fost prezentate 11 dintre ele, celelalte 3 fiind in procedura de achizitie.
 

Echipamentele sunt achizitionate de catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Bucuresti-Ilfov, prin proiectul "Dezvoltarea si dotarea serviciilor specializate pentru interventii in situatii de urgenta in regiunea Bucuresti-Ilfov".
Proiectul are in vedere dotarea cu mijloace noi si moderne de interventie, precum si imbunatatirea capacitatii de raspuns in situatii de urgenta la nivelul intregii Regiuni Bucuresti-Ilfov, prin cresterea cantitativa si calitativa a dotarilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov si reducerea timpului de interventie pentru acordarea primului ajutor calificat.
La eveniment au fost prezenti primarul capitalei, Sorin Oprescu, presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, Raed Arafat – secretarul de Stat al M.A.I., Secretarul de stat al M.D.R.A.P – Radu Cezar Soare, Prefectul Municipiului Bucuresti – Paul Nicolae Petrovan, Ambasadorul Poloniei – Marek Szczygiel, Cristian Pistol – Director A.D.I.B.I., reprezentanti ai I.S.U. – ’’Dealul Spirii’’ Bucuresti – Ilfov, membri ai echipei de proiect si altii.
Proiectul este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007– 2013, Axa Prioritara 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul Major de Interventie 3.3. – Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta si se va derula in regiunea Bucuresti–Ilfov, in perioada Aprilie 2013 – Decembrie 2015.

Articole similare

Ad