Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Securitate crescuta la Dartfort Crossing

De la mijlocul lui iunie a intrat in vigoare un nou sistem de siguranta a traficului rutier la Dartford Crossing, pe soseaua spre Nord, la apropierea de tunele. Aceste schimbari vin ca urmare a introducerii Dart Charge, noua modalitate de plata a taxei de trecere. Dart Charge este platita in avans, sau pana la miezul noptii din ziua de dupa trecere. Dartford Crossing face legatura pe autostrada M25 dintre Dartford in Kent si Thurrock in Essex. Traverseaza Raul Tamisa la Estul Londrei.
 

Noul sistem de siguranta a traficului rutier va preveni ca vehiculele supradimensionate, care reprezinta un risc impotriva sigurantei, sa foloseasca tunelele. De asemenea, va identifica vehiculele periculoase care necesita escortare si va opri vehiculele din a intra in tunele in eventualitatea unui incident.
Anterior, vehiculele supradimensionate erau oprite la cabinele de plata, dar ca parte integranta a noului sistem de plata, aceste cabine au fost eliminate. Noul sistem de siguranta a traficului rutier va indeplini acest rol important de asigurare ca Dartford Crossing va ramane in siguranta pentru soferi.
Se poate obtine un discount la fiecare trecere prin deschiderea unui cont de pre-plata. Operatorii de flote pot inregistra pana la 9.999 vehicule intr-un cont. Daca se doreste inregistrarea a mai mult de 50 de vehicule, utilizatorii sunt rugati sa sune la centrul de contact pentru a primi asistenta.
Se poate plati si pe fiecare trecere, online, prin telefon, la punctele de desfacere Payzone sau in avans la posta. In lipsa platii, se va primi o notificare de penalizare de L70, (redusa la L35 daca este platita in 14 zile de la emitere).

Articole similare

Ad