Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cum se pot evita cozile de la podul de la Fetesti

Deoarece in ultima vreme, punctul de trecere cu plata cash a podului de la Fetesti a fost foarte solicitat, CNADNR recomanda soferilor care merg spre litoral, sa achite tariful de trecere de la statia de taxare Fetesti prin SMS sau prin plata in benzinarii. „Ii sfatuim pe toti soferii sa foloseasca aceste variante deoarece nu vor mai opri pe pod, putand trece pe benzile semnalizate cu mesajul “e-Tarif” cu o viteza de maxim 50 km/h“, se arata in comunicatul CNADN.
Atat pentru plata prin sms, cat si folosind plata in benzinarie, se poate trece rapid pe pod si se poate plati chiar si a doua zi, pana la ora 24.
 

Institutia reaminteste utilizatorilor retelei de drumuri nationale din Romania ca incepand cu 30.04.2015 plata tarifului de trecere pentru podurile peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda se realizeaza prin intermediul achitarii tarifului in benzinarii sau prin SMS.
Tariful poate fi achitat la statii de distributie a carburantilor apartinand OMV, PETROM, MOL, ROMPETROL (statiile la care se poate achita tariful fiind disponibile pe site-ul CNADNR SA: www.cnadnr.ro), prin SMS la numarul 7577 (numar disponibil in retelele de telefonie mobila ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE si RCS&RDS); sau cash la statia de taxare Fetesti.
Daca se opteaza pentru achitarea tarifului de trecere la distibuitorii autorizati sau prin SMS, acesta trebuie achitat, de regula, inainte de utilizarea podurilor sau pana la ora 24.00 a zilei urmatoare trecerii.
Daca se opteaza pentru achitarea tarifului de trecere cash la statia de taxare Fetesti, se vor utiliza portile prevazute cu bariere si agenti incasatori, semnalizate corespunzator. Tariful de trecere achitat la distribuitorii autorizati sau prin SMS si care nu a fost utilizat ramane valabil 12 luni de la data achitarii.
Un tarif de trecere achitat dupa expirarea termenului prevazut de legislatia in vigoare (dupa ora 24.00 a zilei urmatoare trecerii) nu poate fi luat in considerare pentru trecerea in cauza, in aceasta situatie urmand a se incheia un proces verbal de contraventie.

Articole similare

Ad