Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PROFI și Logicor România prelungesc contractul de închiriere pentru 52.000 mp în parcul logistic Logicor Ploiești

Lanțul românesc de retail cu cea mai largă acoperire geografică din țară, PROFI și unul dintre principalii proprietari și administratori de proprietăți imobiliare logistice din Europa, Logicor România au semnat un contract de închiriere pentru spațiul de depozitare premium de aproximativ 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploiești.

Tranzacția reprezintă unul dintre cele mai mari contracte de închiriere anunțate în România în acest an, consiliată de JLL România, potrivit unui comunicat de presă.

În ultimii 10 ani, PROFI și-a desfășurat cu succes activitatea din parcul logistic Logicor Ploiești, iar capacitatea a fost extinsă de două ori pentru a face față ritmului lor de creștere.

Logicor Ploiești este situat pe DN 72 Ploiești-Târgoviște, la circa 8 kilometri vest de centrul orașului Ploiești în județul Prahova, fiind aproape de nodul A3 și de șoseaua de centură a Ploieștiului, asigură o distribuție excelentă în sudul și estul României. În prezent, Logicor România depășește 260.000 mp de spații de depozitare de clasa A, din care c. 82.000 mp au fost dezvoltați și livrați în ultimele 18 luni.

De asemenea, terenurile deținute de Logicor sunt autorizate pentru construirea de noi centre logistice, ce permit dezvoltarea progresivă a peste 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga țară.

„În procesul de extindere consecventă a rețelei noastre, punem preț pe menținerea unei baze de parteneri profesioniști care acționează constant în sprijinul creșterii și calității. Logicor Ploiești se încadrează în categoria parcurilor logistice pe care le apreciem, prin urmare, ne bazăm pe el pentru următori ani.”,

a declarat Gaetan Pacton, Directorul General PROFI.

„Apreciem parteneriatul nostru pe termen lung cu PROFI și ne menținem angajamentul în continuare de a sprijini strategia lor ambițioasă de creștere în România. Logicor Ploiești este un parc logistic bine poziționat, de ultimă generație și personalizat, care deservește strategic rețeaua națională de distribuție PROFI și a devenit un avantaj competitiv real în afacerea dinamică de retail de astăzi.”,

a menționat Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor România.

„Suntem mândri să sprijinim Profi și Logicor în angajamentul lor de a extinde acest parteneriat de lungă durată și de a continua să fie un exemplu de profesionalism având servicii de calitate.”,

a adăugat Viorel Opait, Business Development Director pentru JLL România.

Articole similare

Ad