Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hella va deschide un centru de cercetare-dezvotare la Iaşi

Hella a anunţat deschiderea unui centru de proiectare și dezvoltare la Iaşi, în cadrul clădirii de birouri Palace Campus, din centrul oraşului. Compania de automotive va închiria 1.300 m2, destinaţi dezvoltării de produse şi tehnologii inovatoare pentru conducerea autonomă a vehiculelor. 

Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare din Iaşi, Hella caută specialişti în domeniile sistemelor tehnologice, proiectare, dezvoltare software, testare software şi de sistem. Obiectivul este de a angaja în total aproximativ 100 de persoane.

Hella, care dezvoltă şi produce componente electronice şi sisteme de iluminat pentru marii constructori de mașini, este prezentă în România de 17 ani și deţine cinci centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Arad, Craiova, Iaşi, Lugoj, Oradea şi Timișoara.

Palas Campus Iaşi, locaţia aleasă pentru cel mai nou centru de proiectare şi dezvoltare, este o investiţie de peste 120 milioane de euro a grupului Iulius, care va fi inaugurată în primul trimestru al anului viitor. Aceasta va fi cea mai mare clădire de birouri din România ca suprafaţă, cu 60.000 m2 închiriabili.

Articole similare

Ad