Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marius Filip si Costin Anghelescu merg in finala internationala Optifuel Challenge

Pe 7 august s-a desfasurat la Snagov a treia finala nationala a competitiei Optifuel Challenge, organizate de Renault Trucks, in urma careia au fost desemnati cei doi reprezentanti ai Romaniei la finala internationala de la Lisabona, din perioada 6-8 octombrie, unde se va desemna Eco Soferul Anului.
Acestia sunt Marius Filip (reprezentantul companiei Transportes Filip), care s-a clasat pe primul loc si a obainut astfel, pentru compania sa, dreptul de a folosi un camion Renault T460 Optifuel timp de o luna, iar pentru sine, un voucher de 1.000 de euro pentru cumparaturi, si Costin Anghelescu (Costi Trans), care a castigat un voucher de service de 500 de euro valabil in reteaua Renault Trucks din Romania si un voucher de 500 de euro pentru cumparaturi.
 

Iar ocupantul celui ce-al treilea loc, Mihai Mihail (de la AC International Road Cargo), a primit un voucher de service de 300 de euro valabil in reteaua Renault Trucks din Romania si un voucher de 300 de euro pentru cumparaturi,.
In finala au concurat 11 soferi profesionisti – ar fi trebuit sa fie 12, dar unul dintre cei calificati a absentat motivat – care, reamintim, au ajuns aici in urma castigarii etapelor locale din 12 orase, la care au participat in total, in perioada aprilie-iulie 2015, circa 150 de conducatori auto.
Competitia isi propune, ca si in anii anteriori, sa premieze cel mai mic consum de carburant obtinut la volanul unui camion Renault, de data aceasta noul T Optifuel, optimizat pentru un consum eficient – deoarece inglobeaza tehnologii avansate si servicii menite sa serveasca acestui scop – si care are motor de 460 CP. Acesta nu doar ca este Camionul International al Anului 2015, ci a obtinut de curand si certificarea TÜV Rheinland, care a omologat o reducere a consumului cu 10,9% fata de un T standard, dupa ce soferii au efectuat cursul de conducere economica Optifuel Training.

Articole similare

Ad