Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOL invita antreprenorii sa administreze in regim de agentie 35 de benzinarii din reteaua sa extinsa

Grupul MOL va armoniza platformele de functionare ale benzinariilor din reteaua sa din Romania, invitand antreprenorii si companiile care doresc sa administreze benzinariile preluate in luna februarie a acestui an sa depuna scrisori de intentie pana la 4 septembrie 2015.
“Majoritatea benzinariilor MOL Romania functioneaza sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated – in timp ce reteaua achizitionata in februarie include unitati care functioneaza sub diverse forme de administrare.
 

Avand in vedere necesitatea de a oferi clientilor si partenerilor produse si servicii de inalta calitate si de a asigura respectarea standardelor in intreaga retea a Grupului MOL in Romania, invitam antreprenorii sa isi trimita candidaturile pentru administrarea in regim de agentie a 35 de statii din reteaua noastra extinsa”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail MOL Romania.
Benzinariile care vor trece la noua platforma de operare sunt amplasate in diferite localitati: Adunatii Copaceni (Giurgiu), Bors (Bihor), Bucuresti, Constanta, Corbii Mari (autostrada A1, Dambovita), Craiova, Floresti (Prahova), Hunedoara, Maracineni (Buzau), Oradea, Otopeni, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Resita, Rupea (Brasov), Sebes, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara, Vladimirescu (Arad).
Agentii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, cum ar fi sa dispuna de capital propriu pentru finantarea afacerii, sa depuna o scrisoare de garantie bancara si sa aiba experienta manageriala de cel putin trei ani, precum si aptitudini antreprenoriale si experienta relevanta in vanzarea cu amanuntul si motivarea echipelor.
Pentru administrarea statiilor pot depune oferte inclusiv agentii actuali ai benzinariilor, precum si angajatii acestora, cu conditia indeplinirii criteriilor de preselectie.
Procesul de recrutare are in vedere asigurarea de servicii de cea mai buna calitate clientilor, prin selectia riguroasa a partenerilor de afaceri ai Grupului MOL in Romania.
Antreprenorii interesati sa opereze benzinarii ale Grupului MOL in Romania sunt invitati sa se inscrie pe site-ul MOL Romania la adresa: http://molromania.ro/ro/administratori-benzinarii-mol.
Ulterior inscrierii vor primi prin e-mail informatii despre administrarea unei statii a Grupului MOL in Romania si sunt rugati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la adresa de email codo@molromania.ro pana la 4 septembrie, specificand localitatea unde este amplasata statia pentru administrarea careia candideaza. Doar persoanele selectate vor fi invitate sa ia parte la etapele ulterioare ale recrutarii.
Informatiile privind procesul de selectie sunt disponibile si pe pagina Linkedin a MOL Romania.

Articole similare

Ad