Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone, desemnata furnizor FAST de catre Grupul Volkswagen

Bridgestone a fost selectata pentru a colabora cu Volkswagen in cadrul unei noi initiative „Future Automotive Supply Tacks” (FAST). Bridgestone este singurul furnizor de anvelope care este inclus pe lista celor 44 de companii prestigioase FAST, reprezentand partenerii ideali din perspectiva Volkswagen in domeniile de activitate respective.
Ca urmare a acestei nominalizari, Franco Annunziato, Presedinte si CEO al Bridgestone Europe a afirmat ca „Bridgestone a pus bazele unei noi structuri globale care a stimulat capacitatea noastra de a inova, aducand dezvoltare mai rapida la nivelul pietei.
 

Suntem foarte mandri ca am fost selectati ca partener privilegiat al Grupului Volkswagen; asteptam cu nerabdare sa colaboram ca parte a programului FAST pentru a contribui la furnizarea de solutii pentru autovehiculele viitorului.”
In cadrul initiativei FAST lansata in luna februarie 2015, Grupul Volkswagen colaboreaza cu furnizori selectati pentru a raspunde provocarilor din prezent si pentru a face fata procesului de transformare digitala care se desfasoara in industria automobilelor. Scopul este de a sincroniza strategiile globale ale Volkswagen cu furnizorii FAST intr-o faza incipienta pentru a implementa cu succes si mai rapid inovatiile tehnice si pentru a finaliza mai eficient proiecte de automobile in intreaga lume. Furnizorii sunt selectati pentru performanta extraordinara obtinuta in baza unei evaluari ample si a unui proces de selectie sistematic.
Desemnarea ca furnizor FAST este precedata de selectarea companiei Bridgestone in luna iulie 2015 pentru Premiul Volkswagen Group – recunoastere oferita de Volkswagen unui numar mic de furnizori internationali care se deosebesc prin capabilitati speciale de inovare si un grad inalt de incredere.

Articole similare

Ad