Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waberer’s si-a continuat cresterea

In primele sase luni ale acestui an, Waberer’s International Zrt. si-a continuat cresterea. Cifra de afaceri a companiei a depasit 261 de milioane de euro in prima jumatate a acestui an, cu 8% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. EBITDA a fost de 37,6 milioane in perioada mentionata, mai mult cu 15,3% decat anul trecut.
Rezultatele sunt urmare a focusului pe eficienta si optimizarea operatiunilor, in ciuda competitiei crescute de pe piata internationala de transport si a noilor legi si regulamente introduse in Europa, care restrictioneaza operatorii internationali.
 

Compania detine una dintre cele mai noi flote din Europa, cu o medie de varsta de doi ani. Aceasta a crescut in 2015 cu 5,3% fata de anul trecut si este formata din mai mult de 3.400 de camioane ce au efectuat in prima jumatate a anului 213 milioane de kilometri, cu 5,7% mai multi decat in aceeasi perioada a lui 2014.
Rata de incarcare a flotei pentru international a ajuns la 91,5% in perioada mentionata, ceea ce depaseste media europeana a industriei de transport. In plus, consumul de combustibil a scazut in transportul domestic cu 1,4%.
Dupa ce anul trecut compania si-a deschis subsidiare in Franta si Anglia, anul acesta s-a extins in Italia.
In prima jumatate a lui 2015, principalele piete ale companiei au ramas Germania, Ungaria, Italia, Franta, Anglia si Spania.

Articole similare

Ad