Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autonet Mobility Show

AUTONET MOBILITY SHOW / 9-10 Octombrie 2015, Romexpo, BucurestiIntre 9 si 10 octombrie, in complexul expozitional Romexpo, se va desfasura ultimul Autonet Mobility Show din 2015. Partenerii Autonet Import sunt asteptati in numar cat mai mare pentru a se bucura de reteta traditionala a evenimentului nostru, care imbina experientele de inalt nivel profesional cu atmosfera relaxata, potrivita pentru un weekend cu familia.
Pentru autonet Mobility Show Bucuresti, standardele sunt foarte inalte, datorita succesului evenimentului din Cluj Napoca, desfasurat in luna mai.
 

Cu toate acestea, echipa Autonet Import este pregatita sa isi bata propriile recorduri si isi asteapta oaspetii cu convingerea si increderea data de experienta dobandita de-a lungul timpului.
In ceea ce priveste nivelul tehnic al expozitiei, nu incape indoiala ca va fi unul foarte ridicat, tinand cont ca in cele peste 100 de standuri expozitionale vor fi prezenti cei mai importanti producatori de piese de schimb, accesorii auto, echipamente de service, concepte de service, dar si cele mai importante servicii Autonet. Toate acestea vor fi gazduite de catre pavilioanele C1 si C2 ale complexului expozitional Romexpo, si se vor intinde pe o suprafata totala de peste 6.700 m2, oferind o platforma ampla pentru cele mai recente inovatii din domeniu, prezentari tehnice, fiind si forumul perfect pentru interactiunea directa dintre producatori si profesionistii din segmentul reparatiilor auto.
Atractii importante ale Autonet Mobility Show Bucuresti vor fi, cu siguranta, si actiunile promotionale, discounturile si preturile speciale oferite de Autonet Import partenerilor sai prezenti la eveniment. La randul lor, expozantii vor completa fateta promotionala prin concursuri de indemanare, premii si cadouri disponibile la standurile fiecaruia dintre ei. Mai mult, avand in vedere faptul ca Autonet Mobility Show sunt evenimente destinate intregii familii, doamnele si copiii se vor putea delecta, in colturile de frumusete si in coltul destinat celor mici, cu activitati pregatite in mod special. Nu vor lipsi nici colturile de degustari si cel artistic, iar pentru ca experienta sa fie una completa, vizitatorii vor avea oportunitatea de a vizita celebrul muzeu cu automobile de epoca “Tiriac Collection”.
Asadar, va invitam sa va bucurati, ca de fiecare data, de toate oportunitatile oferite la Autonet Mobility Show, atat profesionale, cat si cele de relaxare si sa ne fiti alaturi pentru incheierea sezonului de evenimente Autonet. O noua locatie, nivelul tehnic exceptional, buna dispozitie, surprizele si premiile pregatite pentru dumneavoastra promit un eveniment care cu greu va fi uitat.
 

INVITATIE (PDF)

Articole similare

Ad