Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

11 constructii metalice parcurg peste 2.600 km

Echipa Universal Transport din Romania a fost contractata pentru realizarea unui proiect international in cadrul extinderii unei instalatii de extractie a titeiului din Bulgaria. Pe un traseu de 2.600 km au fost transportate cu propriile semiremorci extensibile in total unsprezece constructii metalice cu lungime de 20 m.
Universal Transport dispune de 120 de semiremorci extensibile in toata Europa. O mare parte din semiremorci sunt telescopice, special adecvate pentru transporturi agabaritice, precum paletele de turbina eoliana sau piesele prefabricate din industria constructiilor.
 

De asemenea, autovehiculele de acest tip permit transportarea de greutati mari si adaptarea autovehiculului cu ajutorul mecanismului telescopic in functie de specificul marfii de transportat. Marele avantaj al acestor autovehicule speciale consta in suprafata continua de incarcare, garantandu-se astfel o suprafata sigura de sprijin a incarcaturii pe intreaga lungime.
Cele patru semiremorci extensibile din proiectul dat exemplu au parcurs patru zile complete de transport, deoarece destinatia se afla in sud-estul Bulgariei.
Ajunse la destinatie, constructiile metalice au fost asamblate, formand o pompa uriasa pusa apoi in functiune in vederea extractiei titeiului in Burgas.

Articole similare

Ad