Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEVA Logistics și project44 se asociază pentru vizibilitatea transporturilor maritime

CEVA Logistics, liderul mondial în logistica terților, încheie un nou acord cu project44, furnizorul de platforme de vizibilitate a lanțului de aprovizionare pentru transporturile maritime.

Colaborare între cele două vine ca urmare al acordului încheiat în iulie 2021 pentru a oferi o vizibilitate sporită clienților Ceva’s Ground.

Ceva a declarat că va putea oferi o mai mare precizie și promptitudine în procesul de urmărire a transporturilor maritime, datorită integrării soluțiilor de vizibilitate maritimă ale project44.

Sistemul utilizează datele de identificare automată (AIS) pentru a localiza încărcătura în timp ce aceasta se află la SAE. Atunci când nu se află pe mare, notificările și analizele privind expedierile vor include și alte repere ale transportului, precum transferuri, timpi de ședere, alerte și gestionare ale acestora. Astfel, noile informații vor facilita luarea deciziilor între CEVA și clienții săi.

De asemenea, compania a mărturisit într-un comunicat de presă că funcționalitatea de urmărire și localizare a companiei Project44 va fi integrată direct în portalul său digital numit MyCeva.

Platforma MyCEVA a fost concepută pentru a le oferi clienților un control mai mare asupra transporturilor lor – de la ofertare și rezervare instantanee, până la urmărire și documentare în timp real. De asemenea, platforma multimodală include un calculator de CO2, atât pentru transporturile interne, cât si pentru cele externe.

„Datele sunt ca aurul în industria transportului maritim, iar project44 ne va ajuta să extragem valoarea acestora, totul în beneficiul clienților noștri. Integrarea vizibilității direct în platforma noastră MyCEVA este doar un alt exemplu al angajamentului nostru față de o Logistică Receptivă. Înțelegem ce își doresc și de ce au nevoie clienții noștri, iar noi le oferim. De data aceasta, este vorba de o mai mare vizibilitate a transporturilor maritime, iar cu siguranță vor mai urma și altele.”,

a precizat Stephane Gautrais, șeful global al departamentului de transport maritim, CEVA Logistics.

„Natura dinamică a industriei de transport maritim expune nevoia esențială de informații de înaltă calitate în timp real privind vizibilitatea lanțului de aprovizionare. Angajamentul CEVA Logistics de a ajuta expeditorii să optimizeze costurile, performanța și emisiile folosind platforma Movement project44 demonstrează angajamentul lor de a oferi o experiență excepțională clienților.”,

a declarat Jett McCandless, fondator și director executiv project44.

Articole similare

Ad