Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEODIS, opt locații certificate în decurs de un an

GEODIS, furnizorul global de logistică de top, lider în lanțul de aprovizionare, a primit certificarea IATA CEIV Pharma pentru șapte locații din Europa, pe lângă locația deja existentă din Amsterdam, Olanda.

Deținerea acestei certificări asigură standardele și reglementările corespunzătoare pentru instalațiile, echipamentele, operațiunile și, respectiv, personalul de la producătorul farmaceutic.

Acest standard la nivel de industrie își propune să extindă cele mai bune practici și să realizeze standardizări acceptabile la nivel global. De asemenea, asigură conformitate la nivel internațional și național pentru a proteja integritatea produselor, răspunzând în același timp nevoilor specifice de transport aerian de mărfuri în logistica farmaceutică.

Proiectele farmaceutice pentru GEODIS par extrem de promițătoare și vor beneficia în continuare de certificarea IATA CEIV în următoarele locații din regiunea Europei, precum Londra, Marea Britanie; Manchester; Frankfurt, Germania; Arlanda, Suedia; Budapesta, Ungaria; Varșovia, Polonia; Bruxelles, Belgia și locația deja validată din Amsterdam, Olanda, care a obținut certificarea în decembrie 2021.

„A avea opt locații certificate CEIV în decurs de 1 an demonstrează angajamentul Regiunii Europa GEODIS față de excelența în logistica farmaceutică. Obiectivul nostru este de a crește la nivel mondial și de a fi o parte esențială a rețelei farmaceutice GEODIS în beneficiul exclusiv al clienților noștri farmaceutici și al pacienților care utilizează produsele.”,

a declarat Thomas Kraus, președintele și directorul general al Regiunii Europa, GEODIS.

Articole similare

Ad