Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear EfficientGrip Performance 2 obține cel mai bun rezultat la testul ADAC 2023 pentru anvelope

Una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume, Goodyear a obținut recent cele mai bune scoruri din partea ADAC în cadrul concursului la a 50-a aniversare pentru anvelopele de vară „test1”.

În evaluarea generală, anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance 2 a fost descrisă ca fiind „extrem de bine echilibrată”, ceea ce înseamnă că oferă consistență și încredere în orice condiție pentru întreaga gamă. De asemenea, i s-a acordat cel mai bun punctaj pentru performanța de uzură a benzii de rulare și a fost printre cele mai performante din punct de vedere al eficienței.

Anvelopele au fost testate după criteriile principale, precum carosabil uscat, carosabil umed, zgomot, consum de combustibil și uzură. Un procent de 30% din scorul total include calificativul „bilanțului de mediu”, unde se adaugă și componenta testului „siguranță la volan”.

Goodyear EfficientGrip Performance 2 îi ajută pe șoferi să călătorească mai departe, oferind în același timp o performanță bună, inclusiv un calificativ A pentru aderența pe teren umed pe eticheta europeană a anvelopelor. Goodyear are un kilometraj impresionant cu 50% mai mare decât predecesorul său și cu 20% mai mare față de cel mai apropiat concurent testat. Totodată, anvelopa include cea mai recentă tehnologie de frânare pe teren umed și stabilitate pe uscat dezvoltată de Goodyear.

„Suntem mândri să anunțăm că EfficientGrip Performance 2 a obținut recent calificativul maxim în cadrul testului ADAC «50 years – 50 tires». Acesta este unul dintre cele mai cuprinzătoare teste efectuate în industria anvelopelor, iar faptul că a ieșit pe primul loc este o dovadă a muncii neîncetate a tuturor celor de la Goodyear pentru a crea un produs de vârf în industrie.”,

a declarat Sonia Leneveu, Director Marketing Consumer Europe, Goodyear.

Articole similare

Ad