Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental lansează cartea albă, intitulată „Gestionarea eficientă a flotei – digitală, conectată și durabilă”

  • Foto: Continental

Continental Tires scoate pe piață o nouă carte albă intitulată „Gestionarea eficientă a flotei – digitală, conectată și durabilă”, care abordează provocările cu care se confruntă flotele de vehicule din Europa, cum ar fi camioanele, autobuzele, autoturismele și furgonetele. Cartea oferă o perspectivă detaliată asupra soluțiilor și serviciilor oferite de Continental pentru gestionarea eficientă și durabilă a flotelor.

Clienții Continental și experții companiei de tehnologie povestesc despre experiențele lor reale, despre noile tehnologii și perspectivele de viitor. Ralf Benack, șeful departamentului Conti360° Solutions de la Continental a mărturisit că „Ne concentrăm pe gestionarea eficientă a anvelopelor. Aici sunt esențiale sustenabilitatea și digitalizarea”.

Potrivit comunicatului, volumul total al pieței europene de logistică a ajuns la 1,115 trilioane de euro, ]n timp ce pe drumurile de pe continent circulă zilnic flote mari de vehicule, care conectează piețele, formează lanțuri de aprovizionare și pun bazele mobilității. Totodată, parcul de autoturisme din Europa numără circa 250 de milioane de vehicule, așa cum cel de camioane este alcătuit din aproximativ 6,4 milioane de vehicule. Conform Comisiei Europene, camioanele, autobuzele și autocarele sunt responsabile pentru aproape șase procente din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră din UE. În viitor, emisiile provenite de la camioanele noi vor urma a fi reduse cu 90% până în 2040 (comparativ cu 2019), tot astfel și toate autobuzele noi până în 2030. Anvelopele au aici un impact major asupra sustenabilității și costurilor parcului auto.

În cazul flotelor de camioane, anvelopele afectează peste 50% din costuri. Pentru a răspunde acestor provocări, Continental și-a dezvoltat pachetul de servicii Conti360° Solutions și abordarea de consultanță Lowest Overall Driving Costs (Cele mai mici costuri totale de conducere). Aceste servicii cuprind soluții digitale, conectivitate și consultanță pentru a face transportul și logistica mai sigure, mai inteligente și mai ecologice.

Cartea „Gestionarea eficientă a flotei – digitală, conectată și durabilă” este împărțită în șapte capitole care acoperă diferite aspecte ale gestionării eficiente a flotei. Acestea includ tendințele viitoare, sustenabilitatea, mobilitatea electrică, costurile, dezvoltarea anvelopelor, digitalizarea și noile forme de mobilitate.

Continental subliniază că operatorii de flote adoptă din ce în ce mai mult o abordare durabilă în gestionarea flotelor lor. Sustenabilitatea fiind considerată o oportunitate de succes pe piețele viitoare, în ciuda competiției acerbe, a lipsei de forță de muncă și a altor provocări din industrie. De asemenea, compania își propune să conducă schimbarea în industrie către o mai mare protecție a resurselor și un sistem de transport orientat spre viitor.

Prin intermediul acestei cărți, Continental evidențiază angajamentul său pentru gestionarea eficientă și durabilă a flotelor și promovează abordarea lor de consultanță cu cele mai mici costuri totale de conducere.

„Împreună cu clienții noștri, conducem schimbarea în industrie – către o mai mare protecție a resurselor și un sistem de transport orientat spre viitor. Considerăm că managementul ecologic al flotei creează un amestec armonios de economie, protecție a mediului și siguranță. Prin performanțele noilor generații de anvelope, punem în evidență abordarea noastră cuprinzătoare de consultanță la cele mai mici costuri totale de conducere (LODC).”,

a precizat Ralf Benack.

Articole similare

Ad