Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Federal-Mogul nu incheie anul fara noutati

Pe 18 noiembrie, Federal-Mogul a organizat la Bucuresti o conferinta de presa in care a anuntat extinderea gamei de placute de frana fara cupru si cu nivel redus de cupru, Ferodo® Eco-Friction®, noua abordare comerciala Ferodo® Eco-Friction® pentru prima echipare si aftermarket, precum si lansarea gamei Jurid Evo-Kit si a unor noi material de asistenta tehnica de la Jurid.
In prezent placutele de frana fara cupru si cu nivel redus de cupru reprezinta 90% din gama Ferodo si pana la final de an se va ajunge la 95%.
 

Pe parcursul lansarii Federal-Mogul va oferi asistenta si suport tehnic si comercial service-urilor auto si distribuitorilor, pentru a le explica beneficiile placutelor de frana premium Eco-Friction. Ele nu doar ca sunt ecologice, dar garanteaza si o buna performanta la franare, ultimele teste, realizate de o companie independenta de profil, MIRA, aratand ca in cazul Mk6 Volkswagen Golf distanta de franare de la 100 la 0 km/h s-a redus cu 10% si de la 115 la 0 km/h, cu 17%, in timp ce modelele de vehicule comerciale Peugeot Boxer si Fiat Ducato opresc in 12 m de la 100 km/h si in 16 m de la 115 km/h. Testele au fost realizate comparativ, folosind produse similare ale principalului competitor.
Tot in cadrul acestei conferinte de presa Federal-Mogul a anuntat ca Jurid lanseaza un nou suport tehnic (sfaturi tehnice, ghiduri de instalare si grafice cu indicatorii de avarii) dedicat managerilor auto, pentru a completa gama de top a componentelor de franare pentru prima echipare a unor modele precum Ford C-Max, Renault Megane, Toyota Rav 4, Citroen DS4, Alfa Romeo Mito si VW Passat. In plus, la inceputul toamnei Jurid a introdus o noua linie de produse pentru a furniza clientilor o selectie cuprinzatoare de seturi de franare gata pentru instalare, cu saboti de frana pre-montati, meniti sa economiseasca timpul mecanicilor auto. Noua gama contine 117 repere ce acopera toti producatorii importanti de vehicule.
Cu aceeasi ocazie, Federal-Mogul a anuntat si cateva noutati de interes pentru piata de autoturisme: faptul ca placutele de frana Ferodo Eco-Friction au fost alese de Audi pentru prima echipare a noului model A4 (dupa ce acestea fusesera montate in premiera in 2014 pe noul Mercedes C-Class) si de Daimler, pentru MB Clasa A, B si M.

Articole similare

Ad