Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pentru al doilea an consecutiv, Mercedes-Benz Romania sustine Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment organizat de Salvati Copiii Romania

Mercedes-Benz Romania continua parteneriatul cu Organizatia Salvati Copiii si sustine o noua editie a Festivalului Brazilor de Craciun. Organizatorii vor beneficia de suport logistic, cu ajutorul modelului Sprinter, pe tot parcursul evenimentului. Organizat sub forma unei licitatii speciale de Craciun, brazii conceputi exclusiv pentru aceasta ocazie, vor fi transportati in siguranta cu Mercedes-Benz Sprinter, iar autovehiculul va sta la dispozitia organizatorilor pentru ca acestia sa beneficieze de flexibilitate si confort in orice moment al pregatirilor pentru eveniment.
 

„Festivalul Brazilor de Craciun ne ofera sansa de a lua parte la educarea si formarea viitoarelor generatii. Mai mult, avem ocazia de a consolida un parteneriat de lunga durata si de succes cu Organizatia Salvati Copiii prin intermediul celor doua proiecte pe care le promovam impreuna, Mobile Kids si Festivalul Brazilor”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications in cadrul Mercedes-Benz Romania.
In cei 15 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Craciun a atras anual cei mai influenti manageri de companii, antreprenori, persoane publice, oameni de business si de media, in scopul strangerii de fonduri pentru sustinerea proiectelor educationale ale Salvati Copiii.
Scopul evenimentului este asigurarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar in randul copiilor proveniti din medii defavorizate. Gala va avea loc pe 10 decembrie, la Stejarii Country Club, si are in prim plan licitatia pentru cei mai originali brazi, creati de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani, printre care Doina Levintza, Malvina Cservenschi, Stephen Pelger sau Omid Ghannadi si Amalia Enache.
De-a lungul anilor, Salvatii Copiii a strans prin intermediul Festivalului Brazilor de Craciun aproximativ 3 milioane de euro, suma ce a fost folosita pentru asistarea a peste 23.000 de beneficiari, prin reintegrarea sau initierea scolara a copiilor nevoiti sa munceasca si facilitarea accesului la educatie. Pe langa ajutorul material, familiile lor au beneficiat si de consiliere sociala si juridica.
Prin intermediul acestui parteneriat, Mercedes-Benz Romania si Organizatia Salvati Copiii isi consolideaza colaborarea de succes inceputa in 2013, odata cu prima editie a programului international de educatie rutiera Mobile Kids. In cadrul acestei initiative, peste 7.000 de copiii din clasele I-IV din scolile bucurestene au participat la sesiuni active de informare pe tema sigurantei rutiere.
Cel mai economic autovehicul comercial usor din clasa sa, Mercedes-Benz Sprinter este primul autovehicul comercial din lume care respecta standardul de emisii Euro VI. In plus, o intreaga clasa de autovehicule a primit numele sau: la nivel global, Mercedes-Benz Sprinter este sinonim cu vehiculele comerciale usoare. Mai mult, anul acesta, gama Sprinter sarbatoreste 20 de ani de cand a fost lansata pe piata.
Lider in clasa sa in ceea ce priveste inovatia, Sprinter si-a demonstrat suprematia cu fiecare model nou lansat. Cel mai nou Mercedes-Benz a devenit rapid un punct de reper in clasa sa gratie celor cinci noi sisteme de siguranta, motorizare care respecta standardul de emisii Euro VI, precum si designului indraznet. Beneficiind de un consum extrem de redus, de pana la 6,3 l/100 km, Sprinter se pozitioneaza pe primul loc si in ceea ce priveste consumul de carburant.

Articole similare

Ad