Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Invitație la Gala Tranzit a operatorilor logistici: 23 martie, București

Revista Tranzit organizează pe 23 martie la Club One (Bucureşti) un eveniment de premiere a celor mai eficienţi operatori de expediţii rutiere şi maritime, operatori logistici, de distribuţie şi curierat din România. Analiza pieţei de expediţii şi logistică din România surprinde evoluţia spectaculoasă a sectorului în ultimii doi ani şi perspectivele incerte pentru 2023.

Ceremonia de premiere, încheiată cu un concert Anna Lesko, va fi precedată de o conferinţă cu teme extrem de actuale şi speakeri cu mare experienţă în legislaţie, dar şi practica operaţională (autorităţi, consultanţi fiscali şi de raportare ESG, figuri proeminente a industriei de expediţii, transport, Contract Logistics, retaileri, producători, curieri):

  • Cum modifică directiva europeană de raportare a emisiilor de carbon şi responsabilitate socială caietele de sarcini pentru licitaţiile de cumpărare de servicii de transport? Cât vor conta soluţiile de transport fără emisii şi în ce măsură preţul mai scade din importanţă? 
  • Cât costă să operezi un camion electric versus unul diesel? Cât durează să pui la punct reţeta eficienţei în transporturile cu zero emisii?
  • Cum arată piaţa de transport în 2023? Sunt mărfuri de transportat? Cum merge rutierul şi maritimul?
  • Piaţa de curierat se reaşază după anii în care frenezia e-commerce a împins la investiţii masive
  • RO e-Transport: cum s-au încheiat primele controale?

Programul si conditiilșe de participare le gasiti pe pagina de eveniment:

https://galalogistica2023.traficmedia.ro/

Vă aşteptăm să vă alăturaţi celor aproape 200 de participanţi confirmaţi pentru un eveniment conectat la problemele actuale, cu discuţii la obiect, fără prezentări teoretice.

Articole similare

Ad