Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone si Brüggen fuzioneaza in Krone Commercial Vehicle SE

Colaborarea de lunga durata dintre Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH si Brüggen Fahrzeugwerk&Service GmbH va deveni in curand mai apropiata, companiile urmand sa fuzioneze sub noul grup Krone Commercial Vehicle. Subsidiarele Krone existente, ca Gigant Axles, Krone Used, fabrica de remorci din Turcia si diferite companii de vanzare si distributie de peste hotare, sunt de asemenea incluse in noul grup. Sub rezerva aprobarii concurentiale, noua structura va intra in vigoare cel mai devreme pe 1 ianuarie 2016.
 

„Decizia a fost luata intre familiile Brüggen si Krone, in idea ca noua structura sa faca fata provocarilor viitoare cu mai multa flexibilitate“, a spus Bernard Krone, Managing Partner al Krone Group. Bernd Brüggen, proprietar al Brüggen Group a completat: „De mai multi ani, fabricile Herzlake si Lübtheen au produs sistemele mobile Krone, ca si furgoanele Krone Cool Liner si Dry Liner.“
Ca rezultat al noii aliante, cele doua companii vor fuziona in mod sistematic si strategic, potrivit planului „Progress 2020“ care prevede ca toate unitatile de productie (Werlte, Herzlake, Dinklage, Lübtheen si Tire) sa fie integrate astfel incat sa imparta aceeasi arhitectura a produselor, structura organizationala, procese de productie si sisteme IT.
Noul grup va comercializa produsele sub numele de Krone Commercial Vehicle SE, cu sediul in Werlte. „Nimic nu se va schimba pentru angajati, indiferent de unitatea in care activeaza. Grupul Krone (Agricultural Machinery si Commercial Trailers) va creste semnificativ ca marime. Cifra de afaceri a Krone Group, ca intreg, va fi de circa 1,8 miliarde de euro, in viitor“, a punctat Bernard Krone.
Noua structura organizationala ii va avea pe Bernhard Brüggen, Aloys Schnelte si Gero Schulze Isfort ca Managing Directors. Actualul CEO al fabricii de remorci comerciale de la Werlte, Bernard Krone, si CEO al Krone, Alfons Veer, vor face parte acum din consiliul de administratie.
In timpul acestor schimbari, divizia Krone Agricultural Machinery se va afla de asemenea intr-un proces de restructurare. „Inacesta divizie generam acum circa 70% din vanzari, din export. Cu 5 filiale Krone de vanzari in SUA, Anglia, Rusia, Franta si, de curand, China, si in colaborare cu partenerii de vanzare si distributie, avem un profil international activ. In consecinta, am decis ca ar trebui sa extindem procesul de reorganizare si la divizia de agricultura. Noul Krone Agriculture SE va avea sediul la Spelle“, a mai spus Krone.

Articole similare

Ad