Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tibbett Logistics isi mareste suprafata dedicata sectorului auto in Romania

Tibbett Logistics, parte din Keswick Enterprises Group din Marea Britanie, isi continua expansiunea rapida in cadrul sectorului auto prin inchirierea unui depozit de 10.000 m2 in Deva, judetul Hunedoara in partea centrala de Vest a Romaniei. Noul spatiu va fi dedicat operatiunilor auto pentru OEM-uri si pentru furnizorii de prim si al doilea rang de piese din industrie.
Tibbett Logistics a inceput operatiunile auto pentru Sumitomo Electric Wiring Systems (SEWS-R) in apropiere de Bacia, intr-un depozit de 1.000 m2 in 2011.
 

Locatia s-a extins in 2013 prin adaugarea de alti clienti – cel mai mare fiind Draexlmaier, care detine productia in apropierea orasului Hunedoara. Data fiind cresterea continua de servicii furnizate OEM-urilor si furnizorilor de prim/al doilea rang, Tibbett Logistics a decis relocarea din Bacia intr-o noua locatie mai mare in Deva – acesta relocare tocmai fiind finalizata.
Cresterea activitatii in sectorul auto din inima tarii oglindeste succesul companiei Tibbett Logistics din zona Bucuresti, unde compania detine acum peste 11.000 m2 dedicati operatiunilor logistice auto.
Cu peste 300 de angajati FTE, oferind suport in acest sector, serviciile auto Tibbett includ acum atat transportul international cat si cel intra-european de importuri de componente prin propriile operatiuni de intermodal, plus operatiunile VMI pentru furnizori, controlul calitatii si decantare importuri, servicii de suport pentru fabrici, re-ambalare, controlul calitatii post-productie, managementul echipamentelor si transportul trans-european in regim de camion complet catre fabricile de productie a pieselor din Europa de Vest. In plus, Tibbett Logistics pune la dispozitie servicii de consolidare interna importuri pentru piese pentru mai mult de 35 de furnizori. Asa cum se intampla in Bucuresti si in Deva, compania pune la dispozitie si servicii de depozitare si tranzit dedicate pieselor auto si colectarilor acestora pentru transportul international in cadrul locatiei din Arad in Vestul indepartat al tarii. „In 2011 am identificat sectorul auto ca prioritate strategica pentru o posibila crestere, deoarece era un domeniu in care inalta calitate a proceselor, serviciilor de management si serviciilor dedicate clientilor era o conditie obligatorie si in care puteam oferi un avantaj comercial. Acum, in parteneriat cu clientii nostri cheie, am devenit unul dintre cei mai mari furnizori de servicii pentru OEM-urile din sectorul auto si pentru furnizorii de prim/al doilea rang din Romania. Operatiunile noastre in sectorul auto au crescut pana in punctul in care acestea reprezinta aproximativ 24% din veniturile totale – acest lucru avand loc chiar intr-un moment in care si restul operatiunilor noastre sunt in crestere puternica.”, a declarat CEO-ul Tibbett Logistics, David Goldsborough.
Tibbett Logistics opereaza peste 95.000 m2 de depozite in 13 locatii si cu un numar de peste 1.000 de angajati, compania avand o flota de distributie care cuprinde remorci cu prelata, dube frigorifice cu doua si trei camere si transport containere – impreuna cu propriile vagoane intermodale.

Articole similare

Ad