Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou echipament VMI, cu grad inalt de automatizare, pentru fabricile de anvelope

La Tire Technology Expo 2016, care se va desfasura la Hanovra intre 16 si 18 februarie, VMI va lansa echipamentul MILEXX, pentru fabricile de anvelope de camion, care va folosi aceleasi principii aplicate si in cazul VMI MAXX, pentru anvelope de autoturisme.
MILEXX poate produce aproape 700 de pneuri pe zi, la un nivel de calitate pe care reprezentantii VMI il considera de neegalat in domeniu.
 

Echipamentul a fost dezvoltat si testat in conditii reale mai mult de trei ani si include cateva inovatii precum Clip-Bar automatic, un patent VMI pentru prinderea materialelor avansate, care permite fixarea cu ajutorul robotilor a flancurilor, si care este folosit si de unele camere pentru monitorizare. Acesta, dar si celelalte inovatii, minimalizeaza influenta operatorului asupra procesului de productie si, asa cum promite producatorul, garanteaza si un nivel mai ridicat de calitate a anvelopelor. O alta caracteristica pe care clientii o vor aprecia este capacitatea de personalizare a echipamentului in functie de cerintele lor specifice.

Articole similare

Ad