Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ocazie: Laguna Technology vinde 40 de semiremorci frigorifice aproape noi

Firma de transport Laguna Technology vinde 40 de semiremorci frigorifice Schmitz Cargobull cu an de fabricație 2021 (30 unități), respectiv 2020 (10 unități).

Compania își reînnoiește periodic parcul de semiremorci, astfel oferă spre vânzare semiremorci care nu au ajuns încă nici la jumătatea duratei de viață (între 640 și 1.600 ore de funcționare), cu toate inspecțiile tehnice și verificările de siguranță la zi.

Laguna Technology pune accent pe siguranță și performanță, atât a proceselor, cât și a echipamentelor, folosind introtdeauna furnizori de top şi dotări opţionale bogate. În acest sens, echipamentele sunt dotate cu senzori de deschidere uși și de temperatură care pot fi monitorizate și controlate prin intermediul sistemului de telematică.

Cu aceste semiremorci, nivelul de siguranţă al mărfurilor clienţilor pe durata transporturilor este maximă, iar temperatura rămâne cea adecvată unui anumit tip de mărfuri pe durata întregului transport.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei la adresa de e-mail gabi.tantoaca@laguna-technology.ro sau la nr. de telefon +40721 828 130.

Articole similare

Ad