Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopa reşapată Marix de la Marangoni combină fiabilitatea cu estetica

Calitatea, fiabilitatea, durata și performanța sunt cerințe indispensabile pentru o anvelopă reșapată premium. Însă, în ultimul timp, există o cerere din ce în ce mai mare din partea flotelor şi pentru atenţia la detalii și precizia în estetica anvelopelor.

Pentru a răspunde acestei nevoi de pe piața italiană, Marangoni a combinat tehnologia și inovația pentru a-și perfecționa sistemul de reșapare la rece talon-cu-talon, oferind o soluție care garantează rezultate excelente din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere estetic. În acest mod, anvelopa reșapată este la fel de bună ca cea nouă.

Pentru o anvelopă reșapată la rece, acest lucru se întâmplă prin acoperirea pereților laterali cu un compus special care asigură o rezistenţă mai mare la impact și zgârieturi, un beneficiu în ceea ce privește partea tehnică, nu doar aspectul. La produsul creat prin aplicarea unui inel reşapat Blackline, acesta este combinat cu toate celelalte beneficii oferite de cel mai bun model Marangoni Ringtread: mai mult kilometraj, mai puțin consum de combustibil și aderență maximă în orice condiții de drum.

Sistemul Ringtread, combinat cu control prin shearografie – o etapă standard de procesare pentru toate produsele Marangoni fabricate în Rovereto (Italia) – asigură, de asemenea, fiabilitate absolută pentru anvelopa Marix reșapată, cu o garanție de cel puțin 5 ani. Marangoni și-a asumat acest angajament deoarece se poate baza pe faptul că producția se desfășoară în conformitate cu cele mai înalte standarde tehnologice recunoscute la nivel global şi pe utilizarea exclusivă a materiilor prime testate de calitate.

Articole similare

Ad
Ad