Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA a participat pentru prima data la expozitia Breakbulk Americas

In perioada 7-9 octombrie a acestui an, a avut loc Breakbulk Americas, expozitia de transport de proiecte si breakbulk din Canada, SUA, America Latina sau Caraibe. Evenimentul a reunit pe toti cei implicati in organizarea transportului de proiect si a marfurilor in vrac. Pentru prima data, grupul corporativ international AsstrA-Associated Traffic AG a participat la acest eveniment logistic de marfa XXL.
Breakbulk Americas este ultimul din cele patru evenimente Breakbulk din Orientul Mijlociu, Asia, Europa si America. Expozitiile se concentreaza pe realizari globale si tendinte in domeniul logisticii proiectelor. Acest forum global pentru comunicare, schimb de experiente si realizare de tranzactii se desfasoara in mod traditional in Houston, Texas.

Breakbulk Americas uneste furnizorii de servicii de transport si logistica cu cumparatorii, proprietarii de proiecte si companiile de inginerie si constructii. In timpul evenimentului Breakbulk Americas, companiile consolideaza parteneriatele si intalnesc noi clienti. Cu aceasta ocazie, 5.000 de profesionisti reprezentand 1.600 de companii din 75 de tari au vizitat standurile a 333 de expozanti. „Printre cele mai bune caracteristici ale evenimentului Breakbulk America sunt intalnirile private in care clientii si partenerii discuta afaceri. In acest cadru privat, informal, pot fi discutate direct probleme specifice de afaceri. Unele companii nu s-au prezentat cu un stand si au ales in schimb sa se concentreze pe astfel de intalniri private ”, spune Vyacheslav Turejko, seful diviziei AsstrA USA.
Organizatorii expozitiei au acordat o atentie deosebita rolului jucat de femei in logistica proiectului in cadrul intalnirii „Prima femeie a micului dejun cu volum mare”.

Articole similare

Ad