Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA deschide un birou in Ungaria

Operatorul international de transport si logistica AsstrA-Associated Traffic AG anunta deschiderea unui birou in Ungaria, informeaza compania.
Economia mixta cu venituri mari a Ungariei ocupa locul 10 pe indicele de complexitate economica. Cu un indice de dezvoltare umana foarte ridicat si o forta de munca calificata, Ungaria are a 13-a cea mai mica inegalitate de venit din lume. Economia maghiara este a 57-a cea mai mare economie din lume si are al 49-lea cel mai mare PIB pe cap de locuitor in ceea ce priveste paritatea puterii de cumparare. Ungaria are cea de-a 35-a cea mai mare economie de export din lume si depinde foarte mult de comertul exterior, se arata in comunicatul citat. 
De asemenea, Ungaria este cel mai mare producator de electronice din Europa Centrala si de Est. Productia si cercetarea electronica sunt printre principalii factori ai inovatiei si cresterii economice din tara. In ultimii 20 de ani, Ungaria a devenit, de asemenea, un centru important pentru tehnologia mobila, securitatea informatiilor si cercetarea hardware conexa. „Astazi avem deja un volum important de vanzari pe piata ungara din industria alimentara, hi-tech si chimica. Ungaria este o piata foarte interesanta si atractiva. Este o economie in crestere. Exista o multime de companii internationale care opereaza in industria de masini, automobile, chimice, metalice. AsstrA este foarte interesata de piata din Ungaria. Deschiderea unui nou birou acolo ne ajuta sa fim mai aproape de clientii nostri maghiari si sa ii servim in limba lor”, subliniaza Fedor Pakush, Director adjunct S&M pentru Vanzarile in tarile focus ale AsstrA. 
„Biroul nostru din Budapesta va oferi un sprijin puternic intregului grup AsstrA. Suntem pregatiti sa oferim servicii rutiere catre tarile din vestul si Estul Europei, ceea ce reprezinta un mare beneficiu pentru clientii nostri.
De asemenea, pe baza expertizei noastre din regiunea CSI, dorim sa conectam intreprinderile maghiare cu tarile din estul lor. Planificam sa dezvoltam Noul Drum al Matasii intre China si Ungaria ”, adauga Fedor Pakush. „Configuratia locala a AsstrA va oferi clientilor si furnizorilor nostri un serviciu mai bun pe piata maghiara. Ungaria are o locatie geografica buna, asa ca echipa noastra din Budapesta va sprijini si dezvoltarea birourilor noastre in orasele vecine Bucuresti si Praga. In Serbia – Croatia si alte tari balcanice, putem oferi, de asemenea, servicii logistice imbunatatite, cum ar fi transportul feroviar din China sau transportul rutier din Europa de Vest. Noul birou ungar inseamna noi posibilitati pentru clientii corporativi AsstrA ”, adauga Botond Kovacs-Mate, Country Manager si de Sucursala al Regiunii Maghiare al AsstrA.

Articole similare

Ad