Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA se uneste cu Shippeo pentru a asigura vizibilitatea si fiabilitatea operatiunilor de transport

AsstrA a ales Shippeo pentru a oferi clientilor o viziune completa, predictiva si in timp real a tuturor operatiunilor de transport.
De peste 20 de ani, AsstrA a dezvoltat solutii inovatoare pentru cei peste 4.000 de clienti ai sai. Cu toate acestea, deoarece industria transporturilor a devenit tot mai competitiva si asteptarile clientilor in continua evolutie, AsstrA incearca sa isi consolideze pozitia pe piata prin folosirea serviciilor digitale si controlul utilizarii datelor in timp real pentru a oferi o calitate diversificata a serviciilor clientilor corporativi.

AsstrA a colaborat cu Shippeo pentru a oferi clientilor acces instantaneu la informatiile de livrare in timp real. „AsstrA este incantata sa colaboreze cu Shippeo, a carei platforma unica ii permite sa ofere clientilor corporativi o vizibilitate sporita in lantul de aprovizionare cu urmarirea in timp real, fara a fi nevoie de schimburi manuale dificile si ineficiente“, spune Dmitry. Lagun, presedinte asociat al AsstrA-Associated Traffic AG. „Platforma Shippeo asigura incarcarea eficienta, utilizarea rationalizata a docurilor si capacitatea de a anticipa rapid problemele  legate de incarcarea sau descarcarea incarcaturii. Datorita colaborarii noastre cu Shippeo, clientii AsstrA vor beneficia de servicii logistice fiabile si transparente.“
AsstrA-Associated Traffic AG este un grup international de companii cu sediul in Zurich cu o experienta in logistica de peste 20 de ani. Compania este reprezentata in CSI, Europa si Asia. AsstrA ofera o gama completa de servicii, inclusiv organizarea transportului international prin diferite moduri de transport, suport pentru import si export, asigurarea incarcaturii, logistica proiectului, precum si comertul, depozitarea si vamuirea.

Articole similare

Ad